Billige kvalitetssejl fra professionel sejlmager

Sejl lavet af sejlere
Det er meget vigtigt for os, at de sejl vi leverer er lidt udover det sædvanlige. Det er ikke kun finish, beslag, syninger og sejldug der skal være i orden. Nej, formen på sejlet er også rigtig vigtig, og det er ikke altid at alting kan beregnes med formler og software. Derfor hyrer vi kun sejlmagere, som selv er sejlere - kapsejlere. Kapsejlere har praktisk erfaring med hvad der virker i praksis - og ikke bare i teorien. Når du bestiller et sejl hos os, er du sikker på at få et sejl, som accelererer og trækker optimalt.

Læs hvad vores kunder siger om vores sejl

Sejldug
Selvom vores sejl er væsentligt billigere end normalt, så sparer vi ikke på kvaliteten. Vi bruger kun sejldug fra de største anerkendte sejldugsproducenter. Vi har valgt at bruge sejldug fra Contender (Holland), Dimension-Polyant (Tyskland) og Challange (USA).
Så bliver kvaliteten af sejldugen ikke bedre.

Tykkelse på sejldug
Ikke nok med at vi kører med de bedste sejlduge, så vælger vi også at bruge en tykkelse/vægt som passer til din båd - og lidt til. Nogle sejlmagere sparer ved, at bruge en sejldugstykkelse som er lige til øllet. Det betyder at sejlet bliver trukket ud af form hurtigere. Hos os er du sikker på at få en sejldug der passer til din båd.

Tykkelsen på sejldugen bestemmes i øvrigt ud fra størrelsen på båden, og ikke størrelsen på sejlet. Selvom man skulle tro, at det er størrelsen på sejlet der afgør hvor kraftig sejldugen skal være, så er det altså størrelsen på båden. Når en båd krænger, så løber noget af vinden ud af sejlet, og derfor mindskes presset på sejlet. På en stor båd skal der mere til før den krænger, end på en mindre båd.

Fittings/beslag
Nogle sejlmagere sparer på kvaliteten af beslag og fittings. I stedet for rustfri stål og aluminium, så bruger de nylon eller lignende. Det gør vi ikke hos Resen Sails. Her bruger vi kun mærkevarer i bedste kvalitet. Vi bruger beslag, slæder, sejlpinde og fittings fra Rutgerson (Sverige) og Harken (USA).

Finish
Hvad nytter det, hvis man har det bedste design, den bedste sejldug og de bedste fittings, hvis sejlet ligner noget som er lavet af elever i 4. klasse i håndarbejde? Hos Resen Sails har vi en ekstrem høj standard. Alle vores syninger er først limet sammen, og derefter syet med dobbelt eller tredobbelte syninger. Det sikrer ikke bare at syningerne holder i mange år, det ser også lækkert ud. Hvis du tænker over det, så er det ikke så lidt man får set på sådan et sejl under 3 ugers sommerferiesejlads, eller en 2 timers kapsejlads, for den sags skyld. Derfor er udseendet også vigtigt.

Forstærkninger
Nogle sejlmagere sparer på f.eks. forstærkninger - nok kan forstærkningerne holde, men med for lidt forstærkning sker der ofte det, at sejlet krøller når der bliver hevet godt hjem i skøderne. Derfor ser man ofte mange, specielt genuaer, krølle i sejlet omkring skødebarmen. Hos os er du sikker på at det ikke sker. Vi bruger de forstærkninger der skal til, for at sejlet kan holde formen.

Vores sejl er kvalitet udover det sædvanlige
Som du kan se, så er Resen Sails kvalitet. Vi sparer ikke på noget, og vi går ikke på kompromis nogle steder. Når du beregner en pris på dit sejl online her på siden, så er vores priser helt gennemsigtige. Du kan se lige præcis hvad du betaler for hvilke ting - og så har du i øvrigt mulighed for at vælge imellem rigtigt mange typer sejldug.