Din billet til hurtig service hos Resen Sails

Den 20. november 2023
Af Resen Sails
Vigtigheden af komplette mål i sejlmagerprocessen Hos Resen Sails forstår vi spændingen og forventningen, der følger med bestillingen af et nyt sejl. For at holde vores produktion effektiv og vores leveringstider korte, prioriterer vi de ordrer, hvor kunderne har leveret fuldstændige og korrekte mål fra starten. Fuldstændige mål: Vejen til hurtig fremstilling At levere et komplet sæt mål ..

Dronevideo af nye sejl

Den 25. oktober 2022
Af Resen Sails
En af vores kunder har sendt denne smukke dronevideo, som han tog af sine nye sejl. Videoen er optaget i Norge, og båden er en Winga 29. ..

Vi har travlt i øjeblikket

Den 22. februar 2019
Af Resen Sails
Update 8. juni 2019 Vi er nu helt med igen, og knokler for at alle får deres sejl inden sommerferien. Vi kan pt. stadig nå at levere nye ordrer inden industriferien. Foråret er over os Det er tydeligt at mærke at foråret så småt er på vej. Vi gør hvad vi kan for at hjælpe alle vores kunder hurtigst muligt, men vi håber I vil bære over med os, hvis I må vente lidt tid på svar. Lidt læng..

Beklager, men vi kan ikke kopieres

Den 13. februar 2016
Af Resen Sails
Flere har gjort os bekendt med, at stort set alle teksterne på Zar Sails (danske/norske) hjemmeside er kopieret fra vores hjemmeside. Derfor er der flere der har troet, at vi er ét og samme firma. Vi vil gerne gøre det helt klart, at vi intet har med Zar Sails at gøre og at vi ikke vil associeres med eller har erfaring med Zar Sails. De har simpelthen taget vores indhold. Vi har bedt Zar Sails om ..

Hvad siger kunderne om vores sejl?

Den 5. februar 2016
Af Resen Sails
En af de bedste ting ved at arbejde hårdt er, når man får ros for sit arbejde. Vi arbejder både hårdt og får heldigvis også en masse ros. Vi gør alt hvad vi kan for at levere de bedste sejl og yde den bedste service. Det lykkes i de allerfleste tilfælde. Er der nogen der snakker meget sammen, så er det sejlere. Derfor gør vi også meget ud af, at sørge for at (de få) utilfredse kunder, bliver t..

Kvinde ombord

Den 2. februar 2016
Af Resen Sails
Giv mig lige lidt line "Det hedder altså ikke en væg, men et skot!" "Og nej, det hedder altså ikke et køkken men et kabys" "Hvis du kalder det dér en snor igen, så bliver du altså sendt af båden!". Det er dejligt at være kvinde ombord på en båd, vil jeg lige sige med det samme, men der er mange ting man ikke ved en disse om når man skal til at være en del af sejlerlivet. Jeg havde aldrig ..

Sådan foregår din bestilling af sejl

Den 31. marts 2015
Af Resen Sails
En af Resen Sails styrker Udover at levere sejl af ekstrem høj kvalitet, har Resen Sails også et kundevenligt ordrehåndteringssystem, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Dette sikrer, at vi leverer både hurtigt og korrekt. Samtidig betyder det, at vores dialog omkring sejlene, målene og detaljerne, er samlet på ét sted, hvor du kan få overblik og følge din ordre. Nedenfor har vi lavet en ..

Forskellen på Crosscut og Radial

Den 27. marts 2015
Af Resen Sails
Der er mange der spørger os hvad forskellen er på Crosscut og Radial-syede (også kaldet Triradial) sejl og hvad de skal vælge. Vi gennemgår her forskellen og forklarer hvilken type der er bedst. Først lidt om sejldug Når sejldugen produceres, så væves den ligesom almindeligt stof. Hvis du har haft håndarbejde i skolen, har du sikkert prøvet at væve. Man starter med at spænde tråde ud parallelt..

Koneargumenter - sådan får du overtalt finansministeren

Den 27. marts 2015
Af Resen Sails
Findes der noget bedre? Nej, der findes ikke noget bedre end nye sejl. Desværre er det ikke altid, at den kvindelige del af befolkningen deler den begejstring. En af de ting vi hos Resen Sails oftest hører er: "Det lyder som et sindssygt godt tilbud på sejl... jeg skal lige overtale konen". Vi har gjort det let for dig, og nedenfor skrevet en liste over argumenter og metoder, som gør at du får de..

Jobopslag: Vi søger målere i hele landet.

Den 13. februar 2015
Af Resen Sails
Er du en undermåler eller overmåler? Hos Resen Sails er vores motto, at alle kunder skal have de bedste sejl, og den bedste oplevelse, til den bedst mulige pris. For at styrke vores service, og gøre det let for vores kunder, at få nye sejl, søger vi lige nu målere i hele landet. Så hvis du er god med et målebånd, og ved en masse om både, så læs videre. Kvalitet er mere end bare sejldug og sta..

Nu er Resen Sails kommet på Facebook

Den 7. marts 2014
Af Resen Sails
Billeder af vores sejl På vores Facebookside har vi nu lagt en del billeder op af vores sejl og lazybags. Kig forbi på facebook.com/resensails. Stil gerne spørgsmål derinde. Så kan andre brugere også få gavn af det...

Sådan måler du dit sejl eller rig

Den 1. august 2013
Af Resen Sails
Nye sejl - nu skal der måles. Da vi har lavet sejl og lazybags til de fleste bådtyper, har vi højst sandsynligt standardmålene på din båd. Vi lægger de mål vi har ind på din ordreside og så skal du blot kontrolmåle og derefter godkende. Der er 3 muligheder for opmåling af sejl 1. Du kontrolmåler dine gamle sejl eller rig Vi giver dig vores standardmål og så kontrolmåler du. Se vores n..

Sådan bliver dit sejl syet om til rulleforstag

Den 12. juni 2013
Af Resen Marine
Nysgerrig? En af de ting jeg synes er rigtig spændende er, at se hvordan ting fungerer og bliver lavet. Nogle gange spørger jeg f.eks. sejlmagere om jeg må komme op og kigge på deres sejlloft og få en sludder om sejl. Hvis man er lidt nørdet som mig, så kan man godt få en time eller to til at gå med det. Her er en video der viser hvordan det foregår, når et forsejl bliver syet om, så det passe..