Koneargumenter - sådan får du overtalt finansministeren

Den 27. marts 2015
Af Resen Sails
Findes der noget bedre?
Nej, der findes ikke noget bedre end nye sejl. Desværre er det ikke altid, at den kvindelige del af befolkningen deler den begejstring. En af de ting vi hos Resen Sails oftest hører er: "Det lyder som et sindssygt godt tilbud på sejl... jeg skal lige overtale konen". Vi har gjort det let for dig, og nedenfor skrevet en liste over argumenter og metoder, som gør at du får den sejlbevilling du, som mand, har krav på.

Mandelist
Pludselig står man ude ved skraldespanden med skraldeposen i hånden, og føler sig som en stor og stærk skraldespandsjæger. Jep, du har været udsat for kvindelist. Fordi kvinder er så socialt intelligente, er det indbygget i dem, hvad de skal sige og gøre for, at få os mænd til at makke ret - og være glade for at makke ret. Vi har researchet og talt med førende kvindeeksperter for, at give dig mulighed for, at lære at mandeliste konen/kæresten.

Listen kan også bruges til andre ting - vi har personligt hørt, at nedenstående også hjælper, hvis der er tale om indkøb af kortplottere, gummibåde, bovpropel med meget mere.

De seriøse og vigtigste argumenter
1. Mindre krængning
-"Hvis vi får de nye sejl her, så kommer båden til at krænge langt, langt mindre, og turen vil føles meget mere behagelig".

2. Mere fart
-"Hvis vi får de nye sejl her, så kommer båden til at sejle langt, langt hurtigere, og så kan vi komme hurtigere i havn og nyde hinanden".

3. Sikkerhed
-"De gamle sejl er slidte, og rent sikkerhedsmæssigt vil det ikke være forsvarligt, at sejle en sømil mere med dem. Hvis vi får de nye sejl her, er det meget mere trygt at sejle sammen, og jeg kan koncentrere mig om, at nyde dig og dit kønne ansigt".

4. Forfængelighed
-"Hvis vi får de nye sejl her, vil vores båd (vigtigt at sige vores båd) fremstå langt flottere. Det svarer til at du tager dine lækre sko og din helt utroligt flotte selskabskjole på, som i øvrigt klæder dig helt vildt. Har du forresten ikke tabt dig?"

5. Inddrag hende!
Spørg hende til råds mht. sejl. En god start er at bede hende om at tage stilling til farverne på UV-dugen eller Lazybag. Vis hende farveskemaet og sig at du simpelthen synes det er så svært, at skulle vælge farve. Suppler gerne med, at det vist nok må være hende der vælger, nu hvor hun er så god til at indrette, vælge gardiner og farver generelt. Faktisk var det en af de ting du faldt for ved hende.

6. Byttebyttekøbmand-tricket
-"Når nu vi skal have nye sejl til båden, så synes jeg, at det ville være på sin plads, hvis vi går ud og kigger på noget nyt tøj/sko/tasker til dig. Jeg elsker simpelthen at shoppe med dig (det sidste kan udelades, hvis du vil undgå en tidlig shoppedød).


Du skal ikke være bange for at smøre tykt på - kvinder er indrettet således, at de godt kan lide komplimenter. Selvom du godt ved, at du ikke er den mest fitnesstrænede mand i verden, jamen så falder du også for, at hun kalder dig "stærk", "har store arme" osv. Det samme gælder den anden vej - ord som "smuk", "skøn", "dejlig", "nyde" med mange flere, går lige ind - altid.


Vi glæder os til, at tage imod din bestilling!