Certificerede målere fra Resen Sails

Vi gør det for dig!
Når du bestiller nye sejl hos os, vil vi gerne levere et sejl som passer lige i øjet. Hvis du ikke selv har lyst til at stå for opmålingen af dine gamle sejl, eller din rig, så kontakt en af vores målere, som kommer ud og hjælper dig med opmålingen.

Måleren har et sæt masteslæder, så vi kan finde de bedste slæder til din mast/bom. Derudover har han også nogle farveprøver til UV-beskyttelse og Lazybag. Hvis du vil se de forskellige sejldugstyper vi kører med, får du naturligvis også nogle sejldugsprøver med hjem.

Udover opmåling sørger måleren for, at der bliver taget nogle billeder af dine sejl/rig, så vores sejldesigner bedre kan få et billede af, hvordan dit sejl skal designes.

Måleren sørger for, at dine mål og billeder bliver lagt ind i vores system. Derefter skal du blot godkende, og din ordre kører herefter helt automatisk.

Hvad koster det?
Et mindre gebyr på 425,- kr. (meget store sejl og opmåling af rig kan blive dyrere).
Prisen er inkl. kørsel, opmåling, fotografering af sejl/rig og indtastning i vores system. Måleren afregnes kontant efter endt opmåling.

Som du kan læse på denne side Resen Sails søger målere, så søger vi målere over hele landet.

Vi dækker det meste af Danmark, og har du brug for at få målt dit sejl eller rig op, så kontakt os på tlf.: 70 77 70 71 for mere information.